מתכון – עוף בסויה ודבש

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכון מצוין לעוף עם נינוח אסייתי. השילוב של המליחות של הסויה והמתיקות של הדבש יוצר חגיגת טעמים שהופכת את העוף למעדן. אפשר להשתמש בחלקי העוף שאתם מעדיפים, אבל אנחנו ממליצים על כרעיים, כנפיים, או פרגיות – החלקים הרכים האלו יספקו את המצע הטוב ביותר לרוטב האסייתי.

 

מרכיבים:

  • כוס סויה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כף שורש ג'ינג'ר מגורד דק
  • פלפל שחור
  • חלקי עוף לבחירתכם

 

אופן ההכנה:

  1. פשוט מאוד: מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים במקרר לצינון למשך שעתיים לפחות. שימו לב! לא צריך מלח, המליחות של הסויה מספיקה.
  2. כחצי שעה לפני שהבשר עולה על האש, מורחים בעזרת מברשת את חלקי העוף ברוטב. אם אתם מכינים פרגית, כדאי להשרות את הפרגית ממש בתוך הרוטב למשך חצי שעה עד שעה.
  3. ברגע שהבשר על האש, ממשיכים למרוח אותו ברוטב תוך כדי הצלייה.
  4. צולים את הבשר עד לרמת הצלייה הרצויה.

לעוד מתכונים והדרכות:

מדריך – איך לנקות את הגריל שלך

גלה כיצד לנקות את הגריל שלך + טיפים שימושיים בוידאו. בדוגמה הזו, ננקה את הדגם – Ziggy טורבו עלית, אבל תוכלו ליישם

מדריך – לקניית בשר

אז יש לך גריל עוצמתי ויפה. אבל מה שמים עליו? בשביל למצות את המיטב מהגריל שלך צריך לצלות עליו את הבשר הנכון.

מדריך – לגריל חורף

רוח? גשם? קור? אין שום סיבה שהחורף יעצור אותך מלמנגל. גריל הגז שלך בהחלט יכול לעבוד באותה יעילות ועוצמה שבה הוא עובד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טופס פתיחת קריאת שירות

אנא מלאו את כל השדות בטופס

דילוג לתוכן