תירס מקסיקני על הגריל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

חשבתם שהגריל שלכם טוב רק בשביל בשר? תחשבו שוב. תירס בנוסח מקסיקני אפשר להכין רק על גריל, והטעם שלו יגרום לך לשכוח מלהכין תירס בצורות אחרות. אפשר להסתפק רק בתירס עצמו, אבל אנחנו ממליצים לא לוותר על הרוטב, שהוא זה שהופך את צורת ההכנה המקסיקנית לטובה בעולם.

 

מרכיבים (ל4 מנות):

  • ארבעה קלחי תירס
  • חצי כוס מיונז
  • רבע כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • אבקת צ'ילי חריף, לפי הטעם
  • רבעי לימון, להגשה

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את התירס: מניחים את התירס, ללא הקליפה, על הגריל. צולים אותו מכל הצדדים עד שהוא רך ומעט מפוחם.
  2. הרוטב: מערבבים את המיונז והכוסברה.
  3. בזמן שהתירס עדיין חם, מורחים עליו את רוטב המיונז, מוסיפים עליו מעט ממיץ הלימון ולבסוף מפזרים אבקת צ'ילי לפי הטעם.
  4. מגישים חם עם רבעי לימון בצד.

לעוד מתכונים והדרכות:

מדריך – איך לנקות את הגריל שלך

גלה כיצד לנקות את הגריל שלך + טיפים שימושיים בוידאו. בדוגמה הזו, ננקה את הדגם – Ziggy טורבו עלית, אבל תוכלו ליישם

מדריך – לקניית בשר

אז יש לך גריל עוצמתי ויפה. אבל מה שמים עליו? בשביל למצות את המיטב מהגריל שלך צריך לצלות עליו את הבשר הנכון.

מדריך – לגריל חורף

רוח? גשם? קור? אין שום סיבה שהחורף יעצור אותך מלמנגל. גריל הגז שלך בהחלט יכול לעבוד באותה יעילות ועוצמה שבה הוא עובד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טופס פתיחת קריאת שירות

אנא מלאו את כל השדות בטופס

דילוג לתוכן